Nominera till höstens företagsfest!

Vi har många framgångsrika och unika företagare i Hedemora. Nu ska juryn påbörja arbetet med att ta fram vinnare i flera olika kategorier. Vinnarna kommer att koras på Företagsfesten 2018 i Hedemora som går av stapeln i höst.  

Vi vill gärna ha din hjälp - nominera gärna i nedanstående kategorier!

Skicka in dina nomineringar med en motivering snarast till: lasse.ranto@telia.com

 


KATEGORIER OCH KRITERIER:

Årets Nytänkare
Kriterium: Årets Nytänkare har utvecklat en idé till en produkt eller tjänst med nya eller banbrytande egenskaper. Produkten eller tjänsten ska vara av kommersiellt intresse.

Årets Företagsledare 
Kriterium: Årets Företagsledare har genom ett tydligt och kompetent ledarskap bidragit till att utveckla sina medarbetare och /eller sitt företag på ett positivt utmärkande sätt. Engagemang, känsla, omvärldskunskap och kunnighet är exempel på utmärkande egenskaper. Personen har en tydlig ledarroll i eget företag eller som anställd verksamhetsledare.

Årets Företagare
Kriterium: Årets Företagare har genom engagemang och entreprenörskap utfört en prestation utöver det vanliga i sin kommun. Genom sitt företagande och sin person fungerar företagaren som en inspirationskälla och förebild för andra. Årets Företag kännetecknas av utveckling, nytänkande och god ekonomisk tillväxt. Företaget är ägarlett och ett föredöme såväl lokalt som regionalt, visar engagemang i samhällsfrågor och följer samhällets etiska normer och värderingar.

Årets Ungdomsföretagare
Kriterium: Årets Ungdomsföretagare ska inte vara äldre än 30 år och genom målmedvetet, engagerat och kompetent arbete ha etablerat och utvecklat ett eget företagande.

Årets Nyföretagare

Kriterium: Årets Nyföretagare har drivit verksamheten maximalt i fyra år. Person/erna bakom företaget har snabbt och med ekonomis kontroll utvecklat ett nytt och stabilt företag från grunden.

Årets Butik
Kriterium: Årets butik drivs med service, nytänkande och framtidstro och är en tillgång för Hedemora och kommunens innevånare. Butiken lockar besökare från andra orter och bidrar till det breda utbudet i Hedemora.