Träffpunkt Hedemorabygd

Träffpunkt Hedemorabygd är öppna dialogmöten som kommunalråden och oppositionsrådet tillsammans med Hedemora Näringsliv AB bjuder in till i de olika kommundelarna.

Syftet med mötena är att ge förtroendevalda och tjänstepersoner kunskap om olika intressen och behov så att man kan hitta så bra lösningar som möjligt för bygden. Mötena sker i samverkan med Hedemora kommunbygderåd.

Med på mötena är kommunbygderådets ordförande, kommunens landsbygdsutvecklare (Hedemora Näringsliv) och i viss mån berörda nämnd- eller styrelseordföranden och ev. förvaltningschefer. Mötena sker på kvällstid och fokus är på utvecklingsmöjligheter. Kommunens representanter informerar om aktuella frågor, både allmänt i kommunen och sådant som berör den aktuella bygden, sen är frågan fri.


hedemrora.jpg

 

Inbjudan till öppet möte 
Träffpunkt Hedemorabygd

Garpenberg

Hedemora kommun, Hedemora Näringsliv samt Hedemora Kommunbygderåd inbjuder till ett öppet dialogmöte med Garpenberg i fokus. Aktuell information om vad som är på gång. Kommunalråden medverkar.

Datum: torsdag 22 november 2018
Tid: kl. 18.00
Plats: 
Garpenbergs Pizzeria, Centrum

Välkomna!

Träffpunkt Hedemora bygd kommer att genomföras i Garpenberg, Stjärnsund, Vikmanshyttan, Dala Husby och Långshyttan 2018/2019

Anteckningar från tidigare genomförda Träffpunkt Hedemorabygd:

Träffpunkt Garpenberg

Träffpunkt Stjärnsund