Långshyttans utveckling

Langshyttan.jpg

Välkommen till digital workshop om Långshyttans framtid

Nu inleder vi ett utvecklingsprojekt för att utveckla Långshyttan och locka fler invånare och företag till platsen. Långshyttan med sin historia, sin vackra natur och sitt fördelaktiga läge är en plats som vi vill visa fler. Och vi vill ha din hjälp!

Gemensamt bjuder Hedemora kommunen och Hedemora bostäder in till workshopar för inspel, idéer och framtidsutveckling.

Långshyttan är Hedemora kommuns andra största tätort. Här finns ett levande centrum med bra service, skola och förskola samt vårdcentral. Här finns bra förutsättningar för företag och jobb, och flera företag har satsat i Långshyttan de senaste åren. I Långshyttan väntar dessutom naturen alldeles intill och vackra sjöar, skogar och en levande landsbygd skapar äkta dalaidyll.

Den 25 maj samt den 16 juni bjuder Hedemora kommun och Hedemora bostäder in till workshop för att diskutera Långshyttans framtida utveckling.

Dessa möten är en första start för ett längre utvecklingsarbete av Långshyttan. Nu efterlyser vi dig som är eller vill engagera dig. Vad kan göra Långshyttan än mer attraktivt? Vad är viktigt att behålla? Hur bör vi alla  arbeta för att utveckla Långshyttan?

Vi kör vid två olika tillfällen så att så många som möjligt ska ha chans att delta.

Tisdag 25/5 kl 15.00 – 16.30

Onsdag 16/6 kl 18.30 – 20.00 

Kontakta Katarina Nordin om du har frågor eller idéer.

KONTAKT

Katarina_beskuren_helsvart.jpg

Katarina Nordin
Landsbygdsutvecklare

0225 - 341 84
katarina.nordin@hedemora.se

Mötsanteckningar 20210616

Presentaton möte 20210616