Långshyttans utveckling

langshyttanbeskuren.jpg

Utvecklingen av Långshyttan – en pärla med potential!

Under våren 2021 inledde vi en satsning på att utveckla Långshyttan och locka fler invånare och företag till platsen. Långshyttan med sin historia, sin vackra natur och sitt fördelaktiga läge är en plats som vi vill visa fler. Och vi vill ha din hjälp!

Gemensamt bjuder Hedemora kommun och Hedemora bostäder in till workshopar för inspel, idéer och framtidsutveckling. Två workshopar har genomförts innan sommaren, en i september och en i oktober. Se powepointpresentationer och minnesanteckningar till höger här på sidan.

Återträff Långshyttans utveckling

Nu planerar vi för en träff igen. Vi kommer ha uppföljning av det som hänt sedan sist i arbetsgrupperna och planera framåt. Kristina Backlund, kommunikationschef Hedemora kommun, kommer berätta om Naturkartan och visa hur man använder den. Förslaget gällande en multisportarena/utegym och lekpark är i rullning och det kommer att finnas möjlighet att diskutera detta på mötet.

Välkommen torsdag den 24 februari kl 18 – 20.30

Alla, även nya, deltagare är varmt välkomna. Vi kan idag inte säga om den blir fysisk eller digital men förhoppningsvis ses vi live i Folkets Hus i Långshyttan, men självklart följer vi Folkhälsomyndighetens rekommendationer.

Så håll er uppdaterade kring läget här.

Frågor: katarina.nordin@hedemora.se  Tel: 0225 - 341 84