Långshyttans utveckling

Langshyttan.jpg

Välkommen till digital workshop om Långshyttans framtid

Nu inleder vi ett utvecklingsprojekt för att utveckla Långshyttan och locka fler invånare och företag till platsen. Långshyttan med sin historia, sin vackra natur och sitt fördelaktiga läge är en plats som vi vill visa fler. Och vi vill ha din hjälp!

Gemensamt bjuder kommunen, med Hedemora bostäder samt Hedemora näringsliv, in till workshopar för inspel, idéer och framtidsutveckling.

Långshyttan är Hedemora kommuns andra största tätort. Här finns ett levande centrum med bra service, skola och förskola samt vårdcentral. Här finns bra förutsättningar för företag och jobb, och flera företag har satsat i Långshyttan de senaste åren. I Långshyttan väntar dessutom naturen alldeles intill och vackra sjöar, skogar och en levande landsbygd skapar äkta dalaidyll.

Den 25 maj samt den 15 juni bjuder kommunen, tillsammans med Hedemora näringsliv samt Hedemora bostäder in till workshop för att diskutera Långshyttans framtida utveckling. Dessa möten är en första start för ett längre utvecklingsarbete av Långshyttan. Nu efterlyser vi dig som är eller vill engagera dig. Vad kan göra Långshyttan än mer attraktivt? Vad är viktigt att behålla? Hur bör vi alla  arbeta för att utveckla Långshyttan?

Vi kör vid två olika tillfällen så att så många som möjligt ska ha chans att delta.

Tisdag 25/5 kl 15.00 – 16.30
Logga in på mötet via följande länk: Teamsmöte 25 maj

Tisdag 15/6 kl 18.30 – 20.00 
Logga in på mötet via följande länk: Teamsmöte 15 juni

Kontakta Katarina Nordin om du har frågor eller idéer.

KONTAKT

Katarina_beskuren_svart.jpg

Katarina Nordin
Landsbygdsutvecklare
070 - 224 49 48

katarina.nordin@
hedemoranaringsliv.se