Du är här:

Nominera företagare!

 


Foretagarna_Hedemora_Logo.jpg  

Kopia_av_Logga_HNB_beskuren.jpg       handlingskraft2.jpg

Vi har många framgångsrika och unika företagare i Hedemora. I år är tyvärr höstens Företagarfest inställt på grund av Covid-19. Vi kommer ändå att ta fram och uppmärksamma vinnarna i kategorierna Årets Företagare och Årets Ungdomsföretagare som har möjlighet att tävla vidare på regional nivå.

Vi vill gärna ha din hjälp att nominera!

Skicka in dina nomineringar med en motivering senast den 2020-10-31 till: info@hedemorahandlingskraft.se

KATEGORIER OCH KRITERIER:

Årets Företagare
Kriterium: Årets Företagare har genom engagemang och entreprenörskap utfört en prestation utöver det vanliga i sin kommun. Genom sitt företagande och sin person fungerar företagaren som en inspirationskälla och förebild för andra. Årets Företag kännetecknas av utveckling, nytänkande och god ekonomisk tillväxt. Företaget är ägarlett och ett föredöme såväl lokalt som regionalt, visar engagemang i samhällsfrågor och följer samhällets etiska normer och värderingar.

Årets Ungdomsföretagare
Kriterium: Årets Ungdomsföretagare ska inte vara äldre än 35 år och genom målmedvetet, engagerat och kompetent arbete ha etablerat och utvecklat ett eget företagande.

Stjärngalan 2021
Det går även att nominera till Dalarna Business Stjärngala 2021. Du kan nominera i dessa kategorier: Årets Ungdomsföretagare, Nyföretagare, Företagsledare, Företag, Exportföretag, Dalarprofil och Varumärke. Nominera här: http://stjarngalan.com/nominering/