Stjärnlunch 2 september

stjarnlunchmora.JPG

Torsdagen 2 september är det dags för årets Stjärnlunch. Denna gång i Mora och i samarbete med Mora IK. Du kan välja att antingen närvara på plats eller via webbsändning. Vi följer Folkhälsomyndighetens rekommendationer och i nuläget öppnar vi upp för 50 personer och anpassar antalet efterhand om läget förändras. Till de fysiska platserna är det först till kvarn. Vi kommer att ha gott om utrymme.

Häng med och låt dig inspireras!Stjärnlunchen är ett samarbete mellan Dalarna Business och en samverkan mellan näringslivskontoren i Dalarnas kommuner. Stjärnlunchen har arrangerats fyra år tidigare där vi presenterar bland annat vinnare från Stjärngalan.

Anmäl dig senast onsdag 25 augusti på www.dalarnabusiness.se/evenemang Max två personer från varje företag.


Din anmälan är bindande, no-show debiteras med 250 kr.Din bokade plats får gärna överlåtas till någon annan i ditt företag.Vid frågor – kontakta näringslivskontoret i din kommun.Varmt välkommen!

Program 2 september

09.00–09.30 Kaffe och mingel
09.30–12.00 Moderator Roberto Vacchi
Vinnare från Stjärngalan, bland andra:
- Årets Dalaprofil, Stiko Per Larsson
- Årets Företagsledare, Gustav Eriksson från Kläppen Ski Resort
- Årets Exportföretag, Ejendals AB, Fredrik Sand
- Årets Varumärke, Mora Armatur / FM Mattsson Mora Group, Malou Carlsson
- Årets Nytänkare, Fredrik Bokvist och Lars Thelin från Vivolab

Innehåll:
Du kommer att få lyssna till flera personer från Mora IK:s ledning. På plats finns också representanter från Vasaloppet, samt Peter Berglund, distriktidrottschef från Dalarnas Idrottsförbund som tillsammans med Jonas Rosén, VD på Visit Dalarna beskriver nuläge och framtid inom idrott, näringsliv och besöksnäringen.


För dig som är på plats och vill medverka inleder vi med en puckkastar-tävling.
12.00 Avslutning med lunch